Om HudCentrum

Eskilstuna HudCentrum


Vi som idag arbetar

Eskilstuna HudCentrumHB startades år 2002 av Britt-Marie & Lotta. Detta med starkt stöd av dåvarande verksamhetschef på Hudkliniken Sörmland, där både Lotta & Britt-Marie arbetat under flera år. Prick mottagningen gav stor kunskap vad gäller nevus. Vi uppmärksammade även patienters missnöje när deras fläckar och virus-vårtor inte åtgärdades. Ofarliga förändringar åtgärdas inte på hudkliniken då det räknas som skönhetsvård.

Under åren har öppettiderna på HudCentrum varierat då vi alltid arbetat heltid på de arbetsplatser vi haft under åren.

År 2018 ändrade vi bolagsform från HB till AB. För 10 år sedan började Marija arbeta i verksamheten och för 2 år sedan hoppade Lotta av.

De kunder som besöker oss kommer från olika platser i landet. Vi har kunder från Östersund ner till Strömstad. Åldern på våra kunder varierar mellan tre till hundra år.

I år 2023 blir det en nystart då Britt-Marie har nått pensionsåldern vilket innebär att mer tid kan ägnas åt verksamheten Eskilstuna HudCentrum.

Britt-Marie Hellberg

Arbetat som Sjuksköterska sedan år 1988, blev färdig distriktsköterska år 1995. Har dermatologi specialist utbildning och även gått utbildning för att kunna bedöma nevus genom dermatoskop.

Arbetat på Hudmottagningen i Eskilstuna sedan 1998 och under 14 av dessa år arbetade jag som vårdenhets chef med en egen acne- och prickmottagning.
Sedan år 2013 var arbetsplatsen VC City. År 2017 och fortfarande arbetar jag på Skiftinge vårdcentral, främst med hudåkommor.

Marija Jozic

Arbetar just nu som undersköterska på ett LSS-boende i Eskilstuna. Denna arbetsplats har jag arbetat på i omkring 20 år.

För 10 år sedan började jag arbeta på HudCentrum. Det jag främst arbetar med på HudCentrum är behandlingar av Virus-vårtor, Fibrom och talg-vårtor.